Totalprogress Computerhulp Haarlem

Computerhulp onderhoud zakelijk


Voor simpel en efficiënt IT-beheer.

Waarom wij:

  • Computer Onderhoud zakelijk voorkomt IT-gezeur.
  • Een Simpel IT-beleid en netwerk.
  • Veel in de cloud en overal werken.

Afspraak maken
Total Progress - Efficiënt IT beheer en zakelijk computerhulp onderhoud

Wat zeggen anderen over ons?

Totalprogress Google Banner

Zakelijk Computer onderhoud


Je werkt als ondernemer steeds harder en sneller, maar je IT-omgeving houdt dit niet meer bij. Je loopt op tegen vertragingen, irritaties en/of collega’s die hier last ondervinden. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Daarom heb je een bedrijf nodig die je meehelpt de IT-omgeving te onderhouden en je te ondersteunen.

Wij zorgen dat de productiviteit van de gebruiker optimaal blijft, door je computers en netwerk optimaal te houden. Daarnaast waarborgen we de veiligheid van het netwerk door beveiligingsupdates en software updates consequent uit te voeren. We scannen op virussen en malware. We zorgen dat iedere werkplek perfect samenwerkt met de rest van het netwerk, zoals scanners, printers en andere werkplekken en ondersteunen jou en je collega’s waar nodig.

Voor deze werkzaamheden kunnen we natuurlijk bij je langskomen, maar er is ook van alles mogelijk op afstand. Zo is de invloed op de dagelijkse workflow minimaal en blijft iedere werkplek keurig onderhouden.

Neem direct contact op

Total Progress helpt het MKB met hun IT-behoeftes.

Total progress - Computers, Printers, Telefonie & Netwerken

Keep IT Simpel!


Total Progress gelooft in de kracht van “Simpel”. Simpel betekent namelijk, minder moeilijke systemen, minder operationele kosten maar voornamelijk minder storingen! Een IT-omgeving kan soms erg onoverzichtelijk worden en vaak worden er onnodige investeringen gedaan die resulteren in mismatchen binnen het netwerk of processen. Met ons advies en technische kennis helpen wij graag je IT-omgeving “simpel” te houden!

Onze ervaring met computers, printers, telefonie en netwerken zetten wij al sinds jaar en dag in voor verschillende soorten bedrijven zowel voor het MKB als de ZZP’er. Of je nu vanuit huis werkt en 1 of 2 computers heeft, of je hebt een kantoor met 15 machines, wij ondersteunen je graag. Uiteraard kun je profiteren van onze expertise, voorlichting, ondersteuning en goede service die wij met ons meebrengen.


Neem direct contact op

Kijk ook eens op onze website ITenMKB.nl
KLIK HIER

Total Progress

Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem

Total Progress

Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem

info@totalprogress.nl
023 70 70 008
023 70 70 008

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00.
Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Wat kun je verwachten van ons Computer onderhoud zakelijk?


2x Onderhoud op locatie.
Wij bezoeken je elke 6 maanden, waar wij onderhoud plegen aan je netwerk en computers. Wij controleren of deze nog veilig, goed en snel functioneren.


Onbeperkt hulp op afstand voor jou en je medewerkers.
Bij ons is alle hulp op afstand (je computer wordt overgenomen om te helpen) inclusief (voor de computers in je onderhoudsabonnement). Hierdoor heb je geen verborgen kosten naderhand.


Bezoek buiten het onderhoud
Is een bezoek buiten de onderhoudsafspraak nodig of wens je dat wij langskomen dan rekenen wij het voordelige particuliere tarief i.p.v. ons zakelijk tarief.


Reparatie op onze technische dienst
Ook voor reparatie van je computers op onze technische dienst, rekenen wij ons voordelige particuliere tarief.


Geen voorrijkosten in Haarlem en Omstreken
Bevindt je bedrijf zich in Haarlem en Omstreken dan rekenen wij geen voorrijkosten. Zit je buiten ons werkgebied in Noord-Holland zijn de kosten €29,00. Parkeerkosten worden altijd doorbelast.


Computer Onderhoud zakelijk wordt jaarlijks vooraf gefactureerd.
Ons onderhoud pakket sluit je af voor 1 jaar en wordt automatisch verlengd.