Computerreparatie Velserbroek


Jouw computerbedrijf voor Computerreparatie in Velserbroek:

Wij helpen je met;

  • Computerreparatie op onze technische dienst.
  • Laptopreparatie op onze technische dienst.
  • Computerhulp en onderhoud aan huis.
  • Wifi en internet problemen en installatie.

Lees snel verder
Computer & Laptop reparatie of IT-Hulp - Total Progress Velserbroek

Wat zeggen anderen over ons?

Totalprogress Google Banner

Met welke diensten kunnen wij helpen?

Zoek je een andere IT Dienst? Neem dan contact met ons op!

Geen vervoer?

Wij hebben ook een haal en breng service. Meer over de haal en breng service.

Computerreparatie Velserbroek

Wist je dat voor de inwoners van de Velserbroek, onze computerreparatie dienst maar op 10 minuten rijden ligt? Onze firma zit namelijk in de Waardepolder vlak naast de Gamma. Je rijdt dus even langs de Mac en dan rechtdoor de vondelweg af en je bent er al. Hier repareren wij je computer uiteraard zo snel mogelijk tegen een betaalbare prijs. Meer weten?, lees dan hier mee over computerreparatie.

Neem contact op

Laptopreparatie Velserbroek

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bijvoorbeeld als je even met je laptop naar de eettafel loopt en je deze per ongeluk ergens tegenaan stoot of laat vallen. Wij hebben een technische dienst speciaal ingericht voor het repareren van laptops. Met veel onderdelen nieuw en refurbished op voorraad kunnen we je snel helpen met de problemen. Lees hier meer over laptopreparatie.

Neem contact op

Computerhulp aan Huis in Velserbroek

Onze monteurs vinden het altijd fijn om in Velserbroek te mogen werken. “Bijna altijd voor de deur parkeren” hoor je ze vaak zeggen. Onze computer experts helpen de Velserbroekers graag met al hun computer problemen. Of het nou gaat om printproblemen, e-mailproblemen of gewoon wat behoefte aan uitleg over een speciaal product, je kunt bij ons voor alles terecht (op automatiseringsgebied uiteraard). Lees snel meer over computerhulp aan huis.

Neem contact op

Computeronderhoud Velserbroek

Veel van onze “computeronderhoud” klanten komen uit Velserbroek, voor ons wel makkelijk aangezien het zo dichtbij is. Hier onderhouden wij de pc of laptop en houden deze in topconditie! Zijn er nou toch problemen of willen onze klanten gewoon iets weten dan gebruiken ze onze hulp op afstand service onbeperkt het hele jaar door. Meer informatie lees je hier over computeronderhoud.

Neem contact op

Wifi en internet in Velserbroek

Velserbroek bestaat al sinds de jaren 80 en in die tijd werd al veel gebouwd met beton en staal. Hier heeft de wifi ontzettend last van in deze woningen. Daardoor is het internet vaak langzaam en heb je niet overal altijd bereik. Nu hebben wij hier wel een oplossing voor, aangezien wij een compleet dekkende wifi oplossing kunnen bieden met meerdere wifi punten in huis. Nieuwsgierig? lees dan hier meer over wifi en internet.

Neem contact op

IT en MKB Velserbroek

Er wordt in Velserbroek veel thuis gewerkt en hebben ook veel ondernemers kantoor aan huis. Juist voor deze ondernemers hebben wij een zakelijke dienst waardoor ze niet meer hoeven na te denken over hun back-ups, e-mail en agenda synchronisatie en data opslag. Wij zijn gespecialiseerd in Office 365, met dit pakket kan je overal kan werken. Op je telefoon, laptop en tablet waar je ook bent. Lees meer over IT en MKB.

Neem contact op

Kom zonder afspraak langs voor computerreparatie in Haarlem.

Op werkdagen van 10:00 tot 19:00

Total Progress

Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem

Total Progress

Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem

info@totalprogress.nl
023 70 70 008
023 70 70 008

Total Progress in Velserbroek

Veel inwoners komen bij ons het hele jaar door over de vloer voor computerreparatie en onze monteurs komen ook veel aan huis voor computerproblemen. Uiteraard willen wij graag iedereen helpen met hun automatiseringsproblemen en hopen ook jou te kunnen helpen als je computer problemen hebt!

Onze technische dienst in Haarlem, repareert 90% van alle computers of laptops binnen 24 uur. Wij staan graag voor je klaar van maandag t/m vrijdag vanaf 10:00u. tot 19:00u.