Computerreparatie IJmuiden


Het computerbedrijf voor Computerhulp en reparatie in IJmuiden:

Wij helpen je met;

  • Computerreparatie op onze technische dienst.
  • Laptopreparatie op onze technische dienst.
  • Computerhulp en onderhoud aan huis.
  • Wifi en internet problemen en installatie.

Lees snel verder
Computer & Laptop reparatie of IT-Hulp - Total Progress Ijmuiden

Wat zeggen anderen over ons?

Totalprogress Google Banner

Met welke diensten kunnen wij helpen?

Zoek je een andere IT Dienst? Neem dan contact met ons op!

Geen vervoer?

Wij hebben ook een haal en breng service. Meer over de haal en breng service.

Computerreparatie IJmuiden

Op 15 minuten van IJmuiden zit ons computerreparatie bedrijf in Haarlem. Snel te bereiken via de A9 of binnen door via de Randweg. Hier repareert ons team van computer monteurs je computer snel en vakkundig. Elke reparatie persoonlijk afgestemd op je wensen bij afgifte en nazorg via onze hulp op afstand service. Meer weten over onze reparatiedienst? Lees dan snel meer over computerreparatie.

Neem contact op

Laptopreparatie IJmuiden

Een ongeluk zit in een klein hoekje; een gebroken scherm of een laptop die niet oplaadt door een gebroken aansluiting. De hele week door krijgen wij reparaties binnen met allerlei verschillende soorten defecten. Deze moeten uiteraard snel weer gerepareerd worden, want zonder laptop kunnen we niet meer. Wij repareren 90% van de laptops binnen 24 uur en houden je verder netjes op de hoogte. Wil je meer weten? Lees dan hier meer over laptopreparatie.

Neem contact op

Computerhulp aan Huis in IJmuiden

Het is natuurlijk goed te begrijpen waarvoor onze computer monteurs graag in IJmuiden komen om je te helpen met je computerproblemen. In de pauze wordt er natuurlijk een lekker visje gehaald bij Gerard van Es of Nico Waasdorp. Dus je zal altijd een vriendelijke, enthousiaste monteur kunnen verwachten bij je thuis die van aanpakken weet en die ervoor zorgt dat je computerproblemen worden opgelost. Wil je meer weten? Lees dan meer op computerhulp aan huis.

Neem contact op

Computeronderhoud IJmuiden

Veel inwoners van IJmuiden zien het Computeronderhoud bij ons wel zitten. Dit houdt in dat wij op jaarlijkse basis de computer snel, schoon en veilig houden zodat storingen tot een minimum worden beperkt. Ook kunnen zij hun vragen het hele jaar door aan ons stellen en leveren wij kosteloos hulp op afstand wanneer je van deze dienst gebruik maakt. Wil je meer weten? Lees dan verder op computeronderhoud.

Neem contact op

Wifi en internet in IJmuiden

Doordat de huizen in IJmuiden in veel delen, dicht bij elkaar staan is er vaak last van wifi storing. Dit is goed op te lossen door het bereik uit te breiden en frequenties op een andere manier in te stellen. Een wifi installatie met meerdere zenders in huis die samenwerken is vaak de oplossing. Wij meten je huis eerst door en geven je dan graag een advies en prijsopgave. Wil je meer weten? Lees dan hier meer over wifi en internet.

Neem contact op

IT en MKB in IJmuiden

IJmuiden zit vol met ondernemers die wij graag willen helpen met hun automatisering. Of het nu gaat om wifi in het bedrijfspand of werken met en in Office 365 wij zijn van alle markten thuis en proberen je te ontzorgen op het hele gebied van automatisering. Wil je graag meer weten, lees dan verder over IT en MKB.

Neem contact op

Kom zonder afspraak langs voor computerreparatie in Haarlem.

Op werkdagen van 10:00 tot 19:00

Total Progress

Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem

Total Progress

Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem

info@totalprogress.nl
023 70 70 008
023 70 70 008

Total Progress en IJmuiden

Veel inwoners uit IJmuiden zijn al klant bij ons en onze klantenbestand wordt met de dag groter. Total Progress helpt met al je computerstoringen, defecten en problemen. En we hopen dat jij ook ons de kans geeft ons te bewijzen met goede, snelle reparaties en snelle service.

Onze technische dienst in Haarlem repareert 90% van alle computers of laptops binnen 24 uur. Wij staan graag voor je klaar van maandag t/m vrijdag vanaf 10:00u. tot 19:00u.