Computerreparatie Vijfhuizen


Het computerbedrijf voor computerhulp en reparatie in Vijfhuizen:

Wij helpen je met;

  • Computerreparatie op onze technische dienst.
  • Laptopreparatie op onze technische dienst.
  • Computerhulp en onderhoud aan huis.
  • Wifi en internet problemen en installatie.

Afspraak maken
Computer & Laptop reparatie of IT-Hulp - Total Progress

Wat zeggen anderen over ons?

Totalprogress Google Banner

Met welke diensten kunnen wij helpen?

Zoek je een andere IT Dienst? Neem dan contact met ons op!

Geen vervoer?

Wij hebben ook een haal en breng service. Meer over de haal en breng service.

Computerreparatie Vijfhuizen

Op 20 minuten rijden vanuit Vijfhuizen is ons computerreparatie bedrijf in de Waarderpolder te Haarlem. Je bereikt ons snel via de Drie Merenweg, die je rechtstreeks met Haarlem verbindt. Wij repareren je computer of laptop, of het nu een Windows machine is of een Apple. Het maakt niet uit wat voor defect of probleem deze heeft, je kan bij ons altijd terecht. Wil je weten wat wij dan allemaal kunnen repareren aan je pc en wat we verder voor je kunnen betekenen, lees dan snel meer over computerreparatie.

Neem contact op

Laptopreparatie Vijfhuizen

Vijfhuizen heeft helaas zelf geen computer reparatie bedrijf, daarom staan wij graag klaar om mensen te helpen uit deze regio. Met voordelige laptopreparatie en snelle service helpen wij de inwoners weer snel aan het werk, school of aan het gamen! Heb je een ongelukje gehad met de laptop? Een gebroken scherm of een laptop die niet oplaadt, lees dan hier meer over laptopreparatie.

Neem contact op

Computerhulp aan Huis in Vijfhuizen

Sinds de oplevering van de Drie Merenweg is Vijfhuizen voor ons goed en snel te bereiken en verzorgen wij hier steeds meer en meer computerhulp aan huis. Voor problemen met Windows of Mac, problemen met Office of een computerlesje aan huis, wij komen graag bij je langs. Wil je meer weten? Lees dan meer op computerhulp aan huis.

Neem contact op

Computeronderhoud Vijfhuizen

Wij komen graag in Vijfhuizen je computer onderhouden en rijden met veel plezier door het mooie dorp om daarna in onze pauze nog even een broodje te halen bij Bakkerij Dijkzeul. Uiteraard komen we bij je om de pc in optimale conditie te houden. We schonen de computer helemaal op en zorgen dat die veilig is voor internetbankieren en weer zo snel mogelijk werkt. Wil je meer weten? Lees dan verder op computeronderhoud.

Neem contact op

Wifi en internet in Vijfhuizen

Vijfhuizen is lekker ruim opgezet met zijn huizen en dat is goed voor het wifi signaal echter ontvangen wij toch nog veel aanvragen om eens te komen kijken naar het wifi en het internet. Bij aankomst meten wij het signaal en geven we een advies en prijsindicatie om de wifi in huis wel goed dekkend te maken en ook zo dicht mogelijk bij de snelheid van het internet abonnement te brengen. Wil je meer weten? Lees dan hier meer over wifi en internet. wifi en internet.

Neem contact op

IT en MKB in Vijfhuizen

Vijfhuizen telt veel zelfstandige ondernemers zowel groot als klein. Wij zijn speciaal ingericht voor het midden- en kleinbedrijf. Bij ons mag je dezelfde service verwachten of je nou alleen bent of met 5 man personeel zit. Wij zetten ons in om jouw organisatie AVG-proof te laten werken en het aantal storingen tot een minimum te beperken. Wij ontzorgen je graag op het gebied van automatisering en willen graag je (geheel vrijblijvend) hierin adviseren over de mogelijkheden. Wil je graag meer weten, lees dan verder over IT en MKB.

Neem contact op

Kom zonder afspraak langs voor computerreparatie in Haarlem.

Op werkdagen van 10:00 tot 19:00

Total Progress

Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem

Total Progress

Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem

info@totalprogress.nl
023 70 70 008
023 70 70 008

Total Progress en Vijfhuizen

Total Progress Computerhulp heeft een goede band met de inwoners van Vijfhuizen. De inwoners kunnen ons goed bereiken voor computerreparatie en hulp aan huis. Wij zijn inmiddels al aardig bekend in het dorp. Ben je nog niet bekend met ons? Dan willen wij ons graag ook aan jou bewijzen en je computer problemen oplossen.

Onze technische dienst in Haarlem, repareert 90% van alle computers of laptops binnen 24 uur. Wij staan graag voor je klaar van maandag t/m vrijdag vanaf 10:00u. tot 19:00u.