Computerreparatie Santpoort


Jouw computerbedrijf voor computerreparatie in Santpoort:

Wij helpen je met;

  • Computerreparatie op onze technische dienst.
  • Laptopreparatie op onze technische dienst.
  • Computerhulp en onderhoud aan huis.
  • Wifi en internet problemen en installatie.

Lees snel verder
Computer & Laptopreparatie of IT-Hulp - Total Progress Santpoort

Wat zeggen anderen over ons?

Totalprogress Google Banner

Met welke diensten kunnen wij helpen?

Zoek je een andere IT Dienst? Neem dan contact met ons op!

Geen vervoer?

Wij hebben ook een haal en breng service. Meer over de haal en breng service.

Computerreparatie Santpoort

Tegen de rand van Haarlem liggen de prachtige dorpen, Santpoort Noord en Zuid, of is het nu 1 dorp met 2 stadskernen? Veel inwoners uit Santpoort weten onze reparatiedienst in Haarlem al goed te vinden en staan wij bekend als vakkundige en vriendelijke computer reparateurs tegen een eerlijke prijs. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, lees dan snel meer over computerreparatie.

Neem contact op

Laptopreparatie Santpoort

Voor een kapotte laptop kun je uiteraard ook bij ons terecht. Met laptopreparatie zijn wij de hele dag lekker bezig. Van defecte schermen, laptops die niet opladen of een laptop die zomaar vastloopt, wij hebben alles wel eens gerepareerd. Dus ook al ziet je laptop eruit als de Ruïne van Brederode, kom er gewoon mee langs of lees hier meer over laptopreparatie.

Neem contact op

Computerhulp aan Huis in Santpoort

In Santpoort leveren wij sinds ons bestaan al computerhulp aan huis. Wij helpen bijvoorbeeld met printers die niet willen printen, e-mail problemen of het maken van een goede back-up en uiteraard met zoveel meer. Bel ons gerust eens voor advies of computerhulp aan huis. Wil je meer weten over computerhulp, druk op computerhulp aan huis.

Neem contact op

Computeronderhoud Santpoort

In Santpoort hebben wij inmiddels al velen klanten waar wij 1 keer per jaar langs komen voor computeronderhoud. Zie het als een computer APK waarbij de hele computer wordt gecontroleerd op veiligheid, of die schoon is van rommel en dat die lekker snel draait. Heb jij ook interesse in een goed werkende computer?, Lees snel meer over computeronderhoud.

Neem contact op

Wifi en internet in Santpoort

Hoewel Santpoort vele verschillende soorten huizen kent, hebben ze allemaal 1 ding gemeen, de wifi is niet optimaal. Gelukkig weten wij altijd wel een oplossing voor een goed werkend wifi netwerk. Met meerdere wifi units in je huis creëren wij een sluitend wifi signaal op elke etage. Meer weten? lees dan meer over wifi en internet.

Neem contact op

IT en MKB Santpoort

Santpoort zit vol met ondernemers, die we graag ondersteunen met IT. Of het nu gaat om de ondernemers in en om de Hoofdstraat of de vele zelfstandigen die vanuit huis hun bedrijf runnen. Wij zijn gespecialiseerd in de “kleine” ondernemer met een paar man personeel of de geheel zelfstandige. Wij migreren ze graag naar het Office 365 platform voor e-mail en hun data waardoor ze altijd overal kunnen werken. IT en MKB.

Neem contact op

Kom zonder afspraak langs voor computerreparatie in Haarlem.

Op werkdagen van 10:00 tot 19:00

Total Progress

Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem

Total Progress

Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem

info@totalprogress.nl
023 70 70 008
023 70 70 008

Total Progress in Santpoort

Total Progress komt helpen met al je automatiseringsproblemen die je maar ervaart. Wilt de tv niet communiceren met je computer, is je computer of laptop kapot? Kom je er niet uit met je tablet of telefoon? Geen probleem, wij staan voor je klaar en hopen je snel te mogen helpen met je problemen.

Onze technische dienst in Haarlem, repareert 90% van alle computers of laptops binnen 24 uur. Wij staan graag voor je klaar van maandag t/m vrijdag vanaf 10:00u. tot 19:00u.