Computerreparatie Overveen


Jóuw computerbedrijf voor Computerhulp in Overveen:

Wij helpen je met;

  • Computerreparatie op onze technische dienst.
  • Laptopreparatie op onze technische dienst.
  • Computerhulp en onderhoud aan huis.
  • Wifi en internet problemen en installatie.

Lees snel verder
Computer & Laptop reparatie of IT-Hulp - Total Progress Overveen

Wat zeggen anderen over ons?

Totalprogress Google Banner

Met welke diensten kunnen wij helpen?

Zoek je een andere IT Dienst? Neem dan contact met ons op!

Geen vervoer?

Wij hebben ook een haal en breng service. Meer over de haal en breng service.

Computerreparatie Overveen

Veel inwoners van Overveen weten al precies waar ze moeten zijn om hun computer te laten repareren, Total Progress computerreparatie in de Waarderpolder bestaat immers al langer dan 10 jaar. Wij repareren alle merken en hebben voor elk defect wel een oplossing. Tegen voordelige tarieven en met oog op snelheid. Je kunt de computer natuurlijk niet zo lang missen en dat begrijpen wij heel goed! Wil je meer weten? Lees dan snel meer over computerreparatie.

Neem contact op

Laptopreparatie Overveen

Ook in Overveen gebeuren er helaas een hoop “ongelukjes” met laptops en Mac Books. Schermen die gebarsten zijn, laptops waar drinken over is gemorst of de kat die het wel erg lekker vond om op de laptop te slapen. Niet meteen weggooien die laptop, laat ons eerst eens kijken. Wij hebben een hoop onderdelen op voorraad en kunnen veel dingen gewoon repareren! Wil je meer weten? Lees dan hier meer over laptopreparatie.

Neem contact op

Computerhulp aan Huis in Overveen

Aangezien wij gevestigd zijn in de Waardepolder in Haarlem, kunnen we snel bij je ter plaatse zijn als het gaat om Computerhulp aan Huis, Overveen is immers om de hoek. Wij helpen je met al je computer gerelateerde problemen. Denk bijvoorbeeld aan e-mailproblemen of de printer die niet wilt printen of scannen. Ook voor een computerlesje kan je ons vragen, we leggen je graag computerzaken op een rustige manier uit. Lees snel meer over computerhulp aan huis.

Neem contact op

Computeronderhoud Overveen

Wekelijks komen wij wel in Overveen voor Computeronderhoud. Computeronderhoud is namelijk een dienst die wij leveren waarbij we je computer in topconditie houden. We zorgen ervoor dat je niet enkel veilig kan werken maar ook dat die snel en schoon blijft van de narigheid op het internet. Ook werken wij de pc bij met de laatste updates, zodat je hier zelf niet op hoeft te letten. Meer weten? Lees dan snel meer over computeronderhoud.

Neem contact op

Wifi en internet in Overveen

Overveen kent veel grote huizen, maar ook huizen die even anders in elkaar zitten. Hierdoor is de wifi niet altijd optimaal en gaat er veel internetsnelheid en bereik verloren. Dit hoeft niet, want met een wat uitgebreidere wifi installatie kun je het hele huis prima dekken. Wij komen graag een keer bij je langs voor advies en eventueel een kostenplaatje zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen. Er is namelijk niets ergers dan slechte wifi in huis. Lees meer over wifi en internet.

Neem contact op

IT en MKB in Overveen

In Overveen werken veel ondernemers die wij graag willen bijstaan als het gaat om zakelijk op de juiste manier met ICT te werken, AVG-proof uiteraard. Door Office 365 op de juiste manier toe te passen en te managen hopen wij jou te ontlasten van back-ups, e-mailproblemen en datasynchronisatie. Zo kun je je concentreren op je eigen werk i.p.v. de bijzaken. Lees meer over IT en MKB.

Neem contact op

Kom zonder afspraak langs voor computerreparatie in Haarlem.

Op werkdagen van 10:00 tot 19:00

Total Progress

Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem

Total Progress

Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem

info@totalprogress.nl
023 70 70 008
023 70 70 008

Total Progress en Overveen

Total Progress Computerhulp bestaat nu meer dan 10 jaar en in die 10 jaar hebben we al velen inwoners uit Overveen als klant kunnen verwelkomen en kunnen helpen met computerreparatie en hulp aan huis. Wij hopen dat wij jou ook kunnen helpen en je kunnen overtuigen van onze vakkundigheid en service op het gebied van ICT.

Onze technische dienst in Haarlem, repareert 90% van alle computers of laptops binnen 24 uur. Wij staan graag voor je klaar van maandag t/m vrijdag vanaf 10:00u. tot 19:00u.